ELLEN UYTEWAAL ART

KUNSTDRUKKEN / ART PRINTS

Geest van de winter / Spirit of winter

Geest van de winter. Orig. 38 x 28 cm (2001)

De rust en stilte die er is in de winter.De koude lucht, heldere sterren en het serene licht van de heldere maan. De beer en het meisje staan in een warme omhelzing en symboliseren de band tussen alle levende wezens, mens, dier, plant en mineraal. Het tafereel aan de onderzijde is de polariteit die zichtbaar is in alles, dus de warme kleuren in het landschap t.o.v. het poolgebied. De tipi in de sneeuw staat voor de innerlijke stilte die in iedereen aanwezig kan zijn als men er maar bij kan komen via meditatie bijv. Zo kan men in contact komen met de kosmos. Dit wordt weer uitgedrukt met de rook die optrekt naar de lucht vanuit de tipi.

Spirit of winter. Orig. 38 x 28 cm (2001)

The peacefull silence and quietude in the winter, the cold air, the bright stars and the pale light of sister moon.
The polar bear and girl stand in a warm embrace with each other. They symbolize the connection between all living creatures on “Mother- Earth”.
The image below showes us the polarity wich exist in everyone of us. The warm colours of the landscape and the tee-pee standing in the cold snow.
The tee-pee symbolizes the inner peace inside of us; we can reach her,if we find inner peace. So we can make contact with the Spirit-World. This is symbolized by the smoke that crinkles out of the tee-pee.


Prijs:
€ 209,00

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zending